Jag tycker om Marabou Polka och tänkte att den skulle säkert kunna fungera bra som fyllning i några cake balls. Jag hackade chokladen och blandade ner i smeten, sen krossade jag polkagrisar som jag dekorerade kakorna med. De blev mycket goda.
Dessa cake balls består av:
Cake balls med ca 50 g hackad Marabou polka i smeten doppade i mörk choklad och dekorerade med krossade polkagrisar.
Dessa cake balls består av:
Cake balls med ca 50 g hackad Marabou polka i smeten doppade i mörk choklad och dekorerade med krossade polkagrisar.
Jag har också haft i tankarna att baka cake pops, de är goda och ser så fina ut. Ha ett fint veckoslut!
SvaraRaderaSå fina de är! Och säkert goda också, jag tycker också om polka-chokladen.
SvaraRaderaÄlskar polkagrischokladen så dessa kan jag tänka mig var supergoda :-) Snygga var dom också :)
SvaraRaderaDet ser jättefint ut! gulliga och goda!
SvaraRaderaSå mumsigt det låter :-)
SvaraRaderaFina! Och säkert goda med. :)
SvaraRaderakan tänka mej att de blev väldigt goda!! älskar den chokladen!
SvaraRaderaha en skön helg!
Snygga! Kan tro att de är smarriga! :o)
SvaraRaderaTrevlig helg!
oj, vad fina de ser ut!
SvaraRaderaHovkonditorn: Ja, de är mycket goda.
SvaraRaderaTove: Det blev mycket gott med polkachoklad i.
Milli: Tack!
Sandra: Mycket goda. :-)
Cupcakesfluffan: Mycket. :-)
Ester bakar: Tack!
Annica - annicake: Ja, polkachokladen är jättegod.
Carina - Bakkonst: Tack!
Charlotta: Tack!
Åh så fina! låter hur gott som helst med polkagrischokladen :)
SvaraRaderaÅåå älskar den kompon måste testa detta i cakepops -balls. Dina blir ju jättefina!!
SvaraRaderaDet ska jag nog testa nån dag, för jag tycker att Marabou polka chokladen är väldigt god!
SvaraRaderaSå fina!
SvaraRaderaJag har testat att göra cakepops 1 gång och det gick inte alls som jag ville, de ville inte vara kvar på pinnen :P
Får ta och testa någon annan gång igen =)
Åh vad fina :-) Låter väldigt gott dessutom!
SvaraRaderaPernilla - Bli min jäst: Ja, de blev riktigt goda med polkasmak.
SvaraRaderaSara: Tack!
Matilda: Den chokladen är en favorit. :-)
sara: Ett tips är att smälta lite choklad och droppa precis där pinnen sitter fast i kakan. Låt det stelna och sen doppa allt i smält choklad. Då sitter pinnen bättre.
Sockerrus: Mycket goda. :-)