fredag 11 mars 2011

Cake balls med polkagrissmak

Jag tycker om Marabou Polka och tänkte att den skulle säkert kunna fungera bra som fyllning i några cake balls. Jag hackade chokladen och blandade ner i smeten, sen krossade jag polkagrisar som jag dekorerade kakorna med. De blev mycket goda.







Dessa cake balls består av:
Cake balls med ca 50 g hackad Marabou polka i smeten doppade i mörk choklad och dekorerade med krossade polkagrisar.

16 kommentarer:

  1. Jag har också haft i tankarna att baka cake pops, de är goda och ser så fina ut. Ha ett fint veckoslut!

    SvaraRadera
  2. Så fina de är! Och säkert goda också, jag tycker också om polka-chokladen.

    SvaraRadera
  3. Älskar polkagrischokladen så dessa kan jag tänka mig var supergoda :-) Snygga var dom också :)

    SvaraRadera
  4. Det ser jättefint ut! gulliga och goda!

    SvaraRadera
  5. kan tänka mej att de blev väldigt goda!! älskar den chokladen!

    ha en skön helg!

    SvaraRadera
  6. Snygga! Kan tro att de är smarriga! :o)
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Hovkonditorn: Ja, de är mycket goda.

    Tove: Det blev mycket gott med polkachoklad i.

    Milli: Tack!

    Sandra: Mycket goda. :-)

    Cupcakesfluffan: Mycket. :-)

    Ester bakar: Tack!

    Annica - annicake: Ja, polkachokladen är jättegod.

    Carina - Bakkonst: Tack!

    Charlotta: Tack!

    SvaraRadera
  8. Åh så fina! låter hur gott som helst med polkagrischokladen :)

    SvaraRadera
  9. Ååå älskar den kompon måste testa detta i cakepops -balls. Dina blir ju jättefina!!

    SvaraRadera
  10. Det ska jag nog testa nån dag, för jag tycker att Marabou polka chokladen är väldigt god!

    SvaraRadera
  11. Så fina!
    Jag har testat att göra cakepops 1 gång och det gick inte alls som jag ville, de ville inte vara kvar på pinnen :P
    Får ta och testa någon annan gång igen =)

    SvaraRadera
  12. Åh vad fina :-) Låter väldigt gott dessutom!

    SvaraRadera
  13. Pernilla - Bli min jäst: Ja, de blev riktigt goda med polkasmak.

    Sara: Tack!

    Matilda: Den chokladen är en favorit. :-)

    sara: Ett tips är att smälta lite choklad och droppa precis där pinnen sitter fast i kakan. Låt det stelna och sen doppa allt i smält choklad. Då sitter pinnen bättre.

    Sockerrus: Mycket goda. :-)

    SvaraRadera