fredag 10 september 2010

Färskostfrosting

En god och härlig frosting. Kan förvaras i kylskåp i ett par dagar och går även bra att frysa. Tillsätt gärna lite färg (gärna pastafärg, då karamellfärg lätt tunnar ut frostingen) för att öka effekten på din cupcake.


FÄRSKOSTFROSTING

50 g rumsvarmt smör
150 g färskost
5 dl florsocker
vaniljsocker eller annan essens efter smak

Gör så här:
Vispa ihop alla ingredienser med elvispen till en slät frosting. Förvara i kylskåp.

5 kommentarer:

  1. Ser supergoda ut! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll och helg!!

    SvaraRadera
  2. Sanne-Mina baktankar: Tack så mycket! Detsamma.

    SvaraRadera
  3. Spännande! Jag måste nog testa på detta med cupcakes. Är ju faktiskt lite små dålig på bakning, eller ja det är inte min starka sida. :) Men färskost lät ju riktigt smarrigt! :)
    Häls. Carro

    SvaraRadera
  4. Tack...! :) Tycker också väldigt mkt om lemoncurd -det är en av mina favoritfyllningar =)

    Väldigt fina förlovningsdekorationer du gjort -om jag inte redan sagt det ;-) Verkligen jättefina!

    SvaraRadera
  5. Systrarna Yster: Testa på att göra cupcakes, det är riktigt roligt. Om du ätit morotskaka så smakar färskostfrostingen ungefär lika som smeten man har på morotskakan, väldigt god.

    Lotte: Tack så mycket! Man vill ju göra lite extra när det är man ska fira sin kärlek. :-)

    SvaraRadera