En kräm som smakar mycket choklad med ett litet inslag av mynta. Vill man kan man ta bort myntan. Krämen passar perfekt som fyllning i woopie pie.
CHOKLADMYNTAKRÄM
200 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
50 g smör
1,5 tsk mynta
Gör så här:
Smält chokladen tillsammans med smör, grädde och mynta och rör ihop ordentligt. Låt blandningen svalna och tjockna innan den används.
Receptet hämtat från tidningen Hembakat
CHOKLADMYNTAKRÄM
200 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
50 g smör
1,5 tsk mynta
Gör så här:
Smält chokladen tillsammans med smör, grädde och mynta och rör ihop ordentligt. Låt blandningen svalna och tjockna innan den används.
Receptet hämtat från tidningen Hembakat
Hej Erika!
SvaraRaderaJag blev ju tvungen att testa dom här jag också. Vad hade du för mynta? Hittade en burk i kryddhyllan men det var ju små gröna blad och kändes inte så kul. Så jag gjorde en variant och köpte marabou polkasmak. Det funkade det också men det skulle vara kul att prova den där med mynta.
Cicci: Jag använde torkad mynta på burk. Jag smulade blanden lite lätt innan jag blandade i dem. Polka låter jättegott, jag älskar Marabous polka. :-)
SvaraRadera