måndag 1 augusti 2011

Bakglädje i juli

Det har inte blivit så många inlägg i juli. Trots de få inläggen så finns det några favoriter bland inläggen. Här kommer det jag tycker har varit bäst på bloggen under juli månad.


MODELLERAD HÄST OCH ZEBRA TILL BRÖLLOPSTÅRTA
Den här hästen och zebran gjorde jag till Maria och Daniel som gifte sig i början av sommaren. Jag är mycket nöjd med modellerandet och det var kul att göra ett lite ovanligt brudpar. Du kan läsa mer om hästen och zebran här.VERY CHERRY CHOCOLATE CAKE
Den här tårtan är både snygg och god. Så har ni inte testat den ännu så är det dags att göra det. Du kan läsa mer om tårtan här.RÅGBULLAR
Jag invigde den nya köksmaskinen med att baka dessa rågbullar. De blev väldigt goda. Du kan läsa mer om rågbullarna här.


4 kommentarer:

 1. Hei
  Ina (fra www.kjoekkentjeneste.blogspot.com) og Ina (fra www.matpaabordet.com) har startet http://www.matbloggsentralen.blogspot.com.
  Bloggen startet vi for noen uker siden og vi har hittil samlet over 100 norske bloggere som blogger om mat. Nå ønsker vi også å samle svenske og danske matbloggere.
  Det hadde vært veldig hyggelig om du kunne tenke deg å være med. Send oss en mail eller legg igjen en kommentar på bloggen så legger vi til bloggen din!
  Hilsen
  2xIna

  SvaraRadera
 2. Zebran är så jättesöt :D

  SvaraRadera
 3. Alltså, den där tårtan går verkligen inte av för hackor, så himla fin den är! Att den sen låter vansinnigt god gör det ju inte sämre...

  SvaraRadera
 4. Mat på bordet: Kul idé!

  Sabina: Tack!

  Mårtenssons kök: Tack. :-)

  SvaraRadera