söndag 11 juli 2010

Vitchokladfrosting

Jag tycker vit chokad är jättegott. Det här är samma recept som mjölkchokladfrostingen men med vit choklad istället.


VITCHOKLADFROSTING
10-12 cupcakes

200 g vit choklad
200 g färskost
50 g mjukt smör
50 g florsocker

Gör så här:
Vispa ihop färskost, smör och florsocker med elvisp. Smält chokladen och låt den svalna. Vispa ner chokladen tills frostingen är fluffig.

8 kommentarer:

  1. vit chokladfrosting är verkligen gott, kan tänka mig att den med mjölkchoklad är lika god.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Jag är inte så förtjust i bara vitchoklad, MEN att göra som du, 50/50 - klockrent! Det ska jag göra till nästa sats cupcakes. tack för tipset!

    Och du, nu finns du länkad på min blogg. Om du inte tycker detta är okej så säg till.
    Ha det gott i vår extrema sommarhetta.

    SvaraRadera
  3. Åh så gott! Vit chokladfrosting är ju så otroligt gott!! Ha det jätte bra! Kram Daniella - BakeCake

    SvaraRadera
  4. Smarrigt så det förslår! Jag skulle nog kunna äta sådan här frosting som den är, utan muffins att bre den på. ;-)

    SvaraRadera
  5. Cupcakesfluffan: Gillar man mjölkchoklad så gillar man mjölkchokladfrostingen. Den var jättegod.

    Angelica: Jag har lagt in din blogg i min länklista också. :-)

    Daniella - BakeCake: Mmm... jag får aldrig nog av vit choklad. :-)

    Helena S: Jag skulle också kunna äta frostingen som den är, men det blir lite sött efter ett tag.

    SvaraRadera
  6. Tack ska du ha!
    Frostingen låter verkligen jättegod!

    Mvh Linda Runn

    SvaraRadera
  7. Du milde va mycket gott du bakar! Och vitchokladfrostingen ska jag absolut pröva.

    SvaraRadera
  8. Linda: Kul att du tittade in.

    Lena-Tårtan: Jag gillar att baka. Problemet är att hinna äta upp allt. ;-)

    SvaraRadera