söndag 5 juni 2011

Tårttidningar

Jag har nyss kommit hem från en liten ministemester med familjen. I fredags morse tog vi tåget till Stockholm. Vi besökte bland annat Naturhistoriska riksmuseet, Vasamuseet och Tekniska museet. Vi åkte tunnelbana, spårvagn och buss och vi åt på restaurang och bodde på hotell. Det var första gången Algot var i Stockholm och det var många saker som var spännande. Jag tror ändå att tunnelbanan var det som Algot tyckte var mest spännande och han hade nog inte haft något emot att tillbringa hela resan under jorden. Vi hade fantastiskt väder och det var underbart att bara få vara tillsammans.

När vi skulle åka hem hittade jag de här tidningarna på Pressbyrån på tågstationen. Svindyra var de men som den tårtnörd jag är så kunde jag helt enkelt inte låta bli att köpa dem. Det fanns massor bra "steg för steg"-beskrivningar och många fina bilder i tidningarna.

Idag ska jag vila fötter och ben efter att ha vandrat runt i Stockholm i två dagar. Ha en fortsatt trevlig helg!

9 kommentarer:

 1. Vilka roliga tidningar! Jag kan inte gå in i de tidningsspäckade pressbyråerna, då kommer jag ut med flera stycken och med ett tomt bankkonto ;-)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Cake är verkligen underbar tidning. Tipsa om den för ett tag sen i min blogg! Bättre tidning på tårtmarknaden går inte enligt mig att hitta :0)

  SvaraRadera
 3. Kul med nya tidningar, dom har jag aldrig sett förut!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar verkligen båda dessa tidningar! Steg för steg beskrivningarna är verkligen bra! Synd bara att de är ganska dyra...

  SvaraRadera
 5. Therése: Ja, det är svårt att motstå alla roliga tidningar.

  Susanne: Ja, Cake var verkligen toppen. Hoppas jagk an få tag i fler av den tidningen. :-)

  Sannas Goda: Jag visste att tidningarna fanns men jag har aldrig läst dem tidigare.

  Muffins & Annat mums: Det är toppen med en massa beskrivningar på steg-för-steg. Nackdelen är att de är dyra, men det är de nästan värda. :-)

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att du var i "min" stad och hälsade på! :) Och kul att du hittade lite nya tidningar, jag har inte köpt de där än fast jag hört att de finns, har inte kommit till en sån affär. Men nu blir jag ju ännu mer sugen :D

  SvaraRadera
 7. Pernilla - Bli min jäst: Jag kan rekommendera tidningarna, framför allt eftersom jag vet att du gillar att göra tårtor. Jag hittade massor med inspiration i dem. :-)

  SvaraRadera
 8. Jag köpte samma tidningar när jag var på tårtkurs i stockholm, kunde inte låta bli när jag såg dom =)

  SvaraRadera
 9. Lindablomqvist: Nej, visst är det svårt att låta bli. Och bra var de också. :-)

  SvaraRadera