tisdag 15 februari 2011

Chokladfrosting

Det här är en enkel och god frosting med smak av choklad. Att den bara innehåller två ingredienser gör den lätt att komma ihåg. Spritsa eller stryk frostingen på valfri muffins och få en god cupcake.


CHOKLADFROSTING

200 g färskost (ex philadelphia)
200 g choklad (vit, ljus eller mörk)

Gör så här:
Smält chokladen över vattenbad eller i micro. Vispa ihop färskost och choklad med elvisp så att det blandar sig ordentligt.

7 kommentarer:

  1. Ja den har jag provat med vit choklad, verkligen jättesmidig! :-)

    SvaraRadera
  2. Smidigt med bara två ingredienser i! Jag brukar blanda i både smör och florsocker oxå, men det blir ju rätt sött, så det kanske är bättre att bara ta choklad och philadelfia! Får testa det nästa gång! :)

    SvaraRadera
  3. Carro: Jag har också testat med vit choklad, det blev mycket gott.

    Annica - annicake: Ja, enkelt och bra. Både smör och choklad finns ofta hemma (hos mig alla fall).

    SvaraRadera
  4. Jag gjorde också med den här receptet hehe ;)
    de är lätt och gott eller hur!

    SvaraRadera
  5. Jag har också testat denna med vit choklad, enkel men god!

    SvaraRadera
  6. Tänkte prova denna frosting(vit) på blåbärsmuffins i veckan. Låter väldigt god.

    SvaraRadera
  7. Sana: Ja, visst är den god... och enkelt. :-)

    Linda - Bengtssons Baksida: Jag har ännu bara testat med vit choklad också. Tyckte det blev gott.

    Shawen - Bakverk och annat: Det låter som en god kombination men blåbär och vit choklad. :-)

    SvaraRadera