söndag 18 juli 2010

När det är svalare ute då går ugnen varm

Idag är det lite kyligare och nu ska jag passa på att baka. Någon kaka ska det bli och om jag hinner blir det kanske även något matbröd. Har ni något gott matbröd som ni kan tipsa om?

Igår vid lunchtid tittade jag in på bloggen och såg till min förvåning att jag hade redan då fått lika många besökare som jag normalt sett har under ett helt dygn. Svaret till varför så många tittat in hos mig såg jag när jag surfade runt bland andra matbloggar. Tea som har bloggen Söta saker lägger varje vecka ut lördagslänkar till andra matblogginlägg som hon tipsar om och den här veckan hade hon länkat till mina fyllda gifflar. Vill du läsa Teas lördagslänkar kan du göra det här. Jättekul att så många tittade in hos mig igår.

5 kommentarer:

 1. Hej Erika!
  Den tyll jag använde (ursäkta att jag är lite sen på att svara,helgen kom emellan..) är en ganska vanlig: 1 M. Det jag gjort är att börja spritsa i mitten av muffinsen och sedan runt ut, så får man frostingrosor. Kul att läsa att du får många besökare!

  SvaraRadera
 2. Roligt när man får många besökare :)

  SvaraRadera
 3. Cecilia: Jag har tyll 1M hemma, då är det bara att börja öva. :-)

  Viktkamp: Jag blev lite förvånad över mängden besökare igår.

  SvaraRadera
 4. Kul att många hittat hit, jag tycker också att du har en fin blogg, som jag brukar kolla in nästan varje dag :)
  Har själv just bytt till blogspot, och försöker just nu komma på hur man får in antal besökare räkningen??? Tips??

  SvaraRadera
 5. Sarah: Jag använder http://susnet.se/tjanster/ och är jättenöjd med den funktionen. Kul att du tycker om min blogg. :-)

  SvaraRadera