tag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post5428674114653037296..comments2024-02-16T11:23:43.715+01:00Comments on Bakglädje: PassionsfruktmousseErika - Bakglädjehttp://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-87415995477714662662013-12-05T20:58:24.714+01:002013-12-05T20:58:24.714+01:00Tips - vispa upp den kondenserade mjölken och anvä...Tips - vispa upp den kondenserade mjölken och använd sötad för annars blir det inget vidare ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-68448745212676762022011-01-04T21:27:50.580+01:002011-01-04T21:27:50.580+01:00Martin: Jo, det funkar alldeles säkert med hela fr...Martin: Jo, det funkar alldeles säkert med hela fruktköttet.Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-32517284128633364692011-01-03T20:35:31.691+01:002011-01-03T20:35:31.691+01:00Passionfrukt är ju gott!
Tror du inte att det sk...Passionfrukt är ju gott! <br /><br />Tror du inte att det skulle funka att ta med hela fruktköttet - dvs med kärnorna också.<br /><br />Tjopp och hepp!<br /><br />/Martin<br />martinbakar.seMartinhttps://www.blogger.com/profile/05807296329088020320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-72686740451843576332011-01-03T15:49:32.110+01:002011-01-03T15:49:32.110+01:00Mårtenssons kök: Gott nytt år! Moussen var väldigt...Mårtenssons kök: Gott nytt år! Moussen var väldigt god.<br /><br />Sara: Mmm, den blev väldigt god. God fortsättning.<br /><br />Linda Runn: Gott nytt år!<br /><br />Sockerbagerskan: Gör gärna det.<br /><br />Karin / bevemyrs blogg: Gott nytt år!<br /><br />Linda - Bengtssons Baksida: Gör gärna det, jag tycker den är jättegod.<br /><br />Maria: Åh, vad smart att köpa juice med passionsfrukt, det måste jag testa.Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-74858698432917726202011-01-02T23:12:05.186+01:002011-01-02T23:12:05.186+01:00Visst är det gott med passionsfruktsmousse! Jag ha...Visst är det gott med passionsfruktsmousse! Jag har också ett liknande recept som jag gör ibland, men för att spara slantarna så brukar jag köpa en juice som är gjord enbart på passionsfrukt. Gör ingen smakskillnad.<br /><br />Smidigt att receptet verkar vara ganska enkelt att göra. Mitt tar sån förbaskad tid pga av all vispning - kanske får testa detta någon gång. :-)Mariahttps://www.blogger.com/profile/03360442746036818440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-42449037239897031162011-01-02T22:44:54.935+01:002011-01-02T22:44:54.935+01:00Vad gott! Den ska jag nog testa i min födelsedagst...Vad gott! Den ska jag nog testa i min födelsedagstårta!Linda & Bengtssons Baksidahttps://www.blogger.com/profile/08798655969987580787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-51512699735947031262011-01-02T20:06:38.300+01:002011-01-02T20:06:38.300+01:00Läckert!!! GOTT NYTT ÅR!!!:)Läckert!!! GOTT NYTT ÅR!!!:)Karin / bevemyrs blogghttp://bevemyrs.blogg.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-42679337086480166412011-01-02T18:23:57.350+01:002011-01-02T18:23:57.350+01:00Låter jättegott. Det ska jag testa!Låter jättegott. Det ska jag testa!Erika Alingehttps://www.blogger.com/profile/15370057935726155980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-35771211988342336942011-01-02T18:06:00.363+01:002011-01-02T18:06:00.363+01:00Svar:
Ja visst är det!
Gott Nytt År på dig med!
M...Svar:<br />Ja visst är det!<br /><br />Gott Nytt År på dig med!<br />Mvh Linda RunnLinda Runnhttp://lindarunn.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-54987410812713830222011-01-02T17:43:58.358+01:002011-01-02T17:43:58.358+01:00Låter verkligen friskt. God fortsättning :)Låter verkligen friskt. God fortsättning :)Sarahttps://www.blogger.com/profile/06380705595978397256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-41722666701447328832011-01-02T16:56:41.704+01:002011-01-02T16:56:41.704+01:00GOTT NYTT år vill vi önska dej!
Och moussen hamna...GOTT NYTT år vill vi önska dej!<br /><br />Och moussen hamnade direkt i högen...Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-49521812978464707662011-01-02T16:27:14.163+01:002011-01-02T16:27:14.163+01:00Tove: Först tyckte jag att moussen var ganska lös ...Tove: Först tyckte jag att moussen var ganska lös (innan den fick stå i kylskåpet några timmar) men den blev fastare. Den blev lösare än många andra fyllningar, men inte rinnig. Jag tycker att den blev mycket bra i konsistensen som tårtfyllning.<br /><br />MMCakeDesign: Jag använde sötad kondenserad mjölk. Den är ganska rinnig när man tar den ur burken, men blir fast när man blandar med den ganska hårt vispade grädden. Man behöver inte koka den kondenserade mjölken i det här receptet.<br /><br />Ida - Chokladsockerkaka: Den var mycket god. God fortsättning!<br /><br />Ovanligt gott: Den är mycket smarrig.Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-74717333361409470912011-01-02T16:02:18.637+01:002011-01-02T16:02:18.637+01:00mmmm.gott låter det!
Kika gärna in och säg vad du...mmmm.gott låter det!<br /><br />Kika gärna in och säg vad du tycker om min ganska nya matblogg ;)<br /><br />www.ovanligtgott.seVegohimlenhttps://www.blogger.com/profile/17585563068272925295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-81285887314699018512011-01-02T14:57:15.850+01:002011-01-02T14:57:15.850+01:00Mmm, låter jättegott! God fortsättning!Mmm, låter jättegott! God fortsättning!Idas Sötahttps://www.blogger.com/profile/15177013790721262842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-73227151319970338412011-01-02T13:56:56.331+01:002011-01-02T13:56:56.331+01:00Tack för härliga recept! Kondenserat mjölk är den ...Tack för härliga recept! Kondenserat mjölk är den med sockern eller?<br />Har två burkar som heter Rainbow och det står osötad kondenserad mjölk. Är det sama sak eller använder du nåt annat? Skakar lite på burken, verkar väldigt flytande. trode att man måste koka den i flera timmar att få använda sen som frosting.<br />Men bra att vi har dig.MMCakeDesignhttp://marimilocakedesign.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-77179539680623794412011-01-02T13:12:45.296+01:002011-01-02T13:12:45.296+01:00Låter väldigt gott! Har saknat ett recept på passi...Låter väldigt gott! Har saknat ett recept på passionsfruktmousse i min receptsamling och den här verkar ju ganska behändig. Såg ett liknande recept i en tidning för ett tag sedan, där hade dom gjort den som dessert. Hur blir moussen sen i konsistensen, stelnar den bra utan gelatin (är så van att använda gelatin i nästan alla fyllningar "för säkerhets skull")?Tovehttps://www.blogger.com/profile/11193267311899271304noreply@blogger.com