tag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post1154713278375024447..comments2024-02-16T11:23:43.715+01:00Comments on Bakglädje: Italiensk marängsmörkrämErika - Bakglädjehttp://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-18926303584816003672011-01-17T21:10:51.138+01:002011-01-17T21:10:51.138+01:00Matilda Bakar | Fotograferar: Tack så jättemycket ...Matilda Bakar | Fotograferar: Tack så jättemycket för din fina kommentar, den värmer!<br /><br />Erka Perka: Den var god, men lite jobbig att göra. Fotot på mig är nyss inlagt så det är nog inte så konstigt om du inte sett det tidigare. :-)<br /><br />Linda: Ja, den tar ju ganska lång tid att göra, men det smakar mycket vanilj om den och den är väldigt god.<br /><br />Angelica: Gör så! :-)<br /><br />Sockerrus: Som min blev så tror jag att den var svår att spritsa. jag tyckte att den blev väldigt mjuk... är inte säker på att den håller formen om man spritsar.Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-45170131484872776242011-01-17T06:56:55.242+01:002011-01-17T06:56:55.242+01:00Detta har jag varit på gång att göra ett par gånge...Detta har jag varit på gång att göra ett par gånger. Det låter så himla smarrigt =)<br /><br />Är det bra att spritsa som frosting oxå tror du eller är det för mjukt?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-84379076560357713642011-01-16T23:25:48.936+01:002011-01-16T23:25:48.936+01:00Sparad på datorn är denna nu för det låter bäldigt...Sparad på datorn är denna nu för det låter bäldigt gott och lovande! :)Angelicahttp://angelicascupcakes.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-33752939598640457372011-01-16T21:22:21.184+01:002011-01-16T21:22:21.184+01:00Jag har sett detta receptet nån gång innan men int...Jag har sett detta receptet nån gång innan men inte testat eftersom det är lite meckigare att göra än vanlig smörkräm, men de kanske är värt besväret om den är så god :-)Lindahttp://bengtssonsbaksida.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-37945701166515209672011-01-16T20:25:36.728+01:002011-01-16T20:25:36.728+01:00Låter väldigt gott! Kul med foto på dig, har inte ...Låter väldigt gott! Kul med foto på dig, har inte sett det förrän nu.Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5775182224688087897.post-74140926939165107262011-01-16T20:24:59.769+01:002011-01-16T20:24:59.769+01:00Hej Erika!
Hoppas du haft en fin helg och att du ...Hej Erika!<br /><br />Hoppas du haft en fin helg och att du njuter av söndagskvällen :) <br />Du är så himla duktig på bakandet - har suttit och kikat i bloggen nu och är såå imponerad, vad du kan och hittar på! Verkliogen smittsamt och inspirerande ;)<br />Receptet ovan låter ju hur gott som helst och skall absolut testas här hemma då extra fint tillfälle ges. Skall tänka på dig då!<br />Sköt om dig tjejen och ha en fin kommande vecka!<br />P.S Grattis också till de fina två Awarden - sådant är ju alltid så kul och värmande.<br />Kram på digMatilda Bakar | Fotograferarhttp://matilda.arningsmark2.senoreply@blogger.com